Gezichtsbehandelingen

Bij schoonheidssalon Beauty Feeling word u behandeld door een schoonheidsspecialist die veel ervaring heeft in het geven van gezichtsbehandelingen. Door het behalen van mijn niveau 4 diploma en het lid worden van de ANBOS krijgen klanten met acne de behandelingen vergoed. U heeft keuze uit verschillende soorten gezichtsbehandelingen:

  • Reinigende behandeling (50 min)

Gezichtsbehandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, waarbij nodig stomen, verwijderen onzuiverheden, reinigend/verzorgend masker, bijpassende dag/nacht crème.

  • Basic gelaatsbehandeling (90 min)

Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, waarbij nodig stomen, verwijderen onzuiverheden, module naar keuze, gelaats- decollete en nek massage, verzorgend masker, bijpassende dag/nacht crème.

  • De luxe gelaatsbehandeling (120 min)

Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging, waarbij nodig stomen, verwijderen onzuiverheden, module naar keuze, gelaats- decolleté en nek massage, hoofdhuid massage, ampul in combinatie met poedermasker, verzorgend masker (tijdens intrekken masker een handmassage) oog crème, bijpassende dag/nacht crème.

  • Aroma gelaatsbehandeling (75 min)

Een aroma gelaatsbehandeling is een enorm luxe en ontspannende behandeling. Bij deze behandeling zet ik essentiële oliën in op maat, passend bij uw huid en gemoedstoestand. Hierdoor komt u heerlijk tot rust en krijgt uw huid bij iedere stap een extra boost!

Behandeling bestaat uit:
Huidanalyse, oppervlakte reiniging met essentiële oliën, dieptereiniging met essentiële oliën (waarbij nodig stomen), gelaats- decolleté en nek massage met essentiële oliën, verzorgend masker met essentiële oliën, bijpassende dag/nacht crème (eventueel een essentiële olie als dag/nacht verzorging)

  • Acne behandeling

Heeft u last van een onzuivere huid en weet u niet wat u kunt doen tegen puistjes? Ik ben gespecialiseerd in acne behandelingen en kan u van de puistjes afhelpen.

Wat is acne?

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Als erkend schoonheidsinstituut ben ik gespecialiseerd in acne en geregistreerd bij brancheorganisatie ANBOS, zodat u er zeker van kunt zijn doeltreffend en professioneel geholpen te worden. Hierdoor vergoeden veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of geheel de kosten voor acne behandelingen (dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden). Voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de acne behandeling vergoeden, klik hier.

Bij de eerste afspraak maken we een huidanalyse, een behandelplan en we gaan meteen van start met de behandeling.