Over mij

Welkom op de website van Schoonheidssalon Beauty Feeling in Hardinxveld-Giessendam

Iris in salon

Mijn naam is Iris de Jong en ik ben een gediplomeerd sportmasseur en allround schoonheidsspecialist. Dit is mijn passie en mijn beroep in één. De opleiding schoonheidsspecialist heb ik gevolgd op het Albeda College in Rotterdam. Ook ben ik aangesloten bij de branche organisatie Anbos. Een Anbos schoonheidsspecialist staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Dit is daarom ook waarom u alleen bij een Anbos gecertificeerde schoonheidsspecialist de acne behandelingen vergoed krijgt.

In mijn sfeervolle schoonheidssalon beoefen ik mijn vak met veel plezier. Ik vind het fijn om met mensen te werken en ervoor te zorgen dat zij er verzorgd uitzien en zich goed en zelfverzekerd voelen. Ik ben erg netjes en nauwkeurig.

Uw wensen staan bij mij voorop. Samen met mijn kennis komen we tot een juiste beleving. Tijdens de analyse wordt in overleg met u de behandeling en producten uitgekozen. Geheel naar uw wensen en behoeften. Door heerlijke behandelingen met professionele producten zorg ik voor de ideale balans tussen lichaam en geest. Geniet van de beleving van het moment voor uzelf. Ik streef naar resultaat en welbevinden van u, zoals de naam Beauty feeling al aangeeft.

anbos