Klassieke lichaamsbehandeling

De klassieke lichaamsbehandeling bestaat uit:

Het reinigen van de achterkant van het lichaam, een scrub en een massage van het achterkant van het lichaam. Na de behandeling heeft u een schone zachte huid en een heerlijk ontspannen gevoel.

Klassieke lichaamsbehandeling achterkant lichaam €45,00
Klassieke lichaamsbehandeling gehele lichaam €75,00

Thalasso lichaamsbehandeling

De thalasso behahandeling bestaat uit:

Reinigen lichaam, dode zeezout scrub en een algenpakking. Thalasso betekend producten uit de zee. Bij deze behandeling ontspannen de spieren, het heeft een verzachtende werking en door de pakking versnelt de bloedsomloop, waardoor de uitscheiding van afvalstoffen wordt bevorderd en verzorgende stoffen de huid makkelijker kunnen binnendringen via de poriën.

Thalasso behandeling achterkant lichaam €45,00
Thalasso behandeling gehele lichaam €75,00

Aroma lichaamsbehandelingen:

De aroma behandeling bestaat uit:

Reinigen lichaam met toevoeging van essentiële oliën, zeezout scrub met essentiële oliën en een massage met essentiële oliën. Bij deze behandeling zet ik essentiële oliën in op maat, passend bij uw huid en gemoedstoestand. Hierdoor komt u heerlijk tot rust en krijgt de huid bij iedere stap een extra boost!

Aroma behandeling achterkant lichaam €45,00
Aroma behandeling gehele lichaam €75,00

Rozen lichaamsbehandeling

De rozen lichaamsbehandeling bestaat uit:

Een rozen scrub, een rozen pakking en een massage met rozen olie. Deze behandeling is een liefdevolle geurbeleving die lichaam en geest kalmeert en ontspant. In de behandeling zitten mooie ingrediënten welke de huid hydrateren en intens voeden.

Rozen behandeling achterkant lichaam €45,00
Rozen behandeling gehele lichaam €75,00
    Cart