Paraffine behandeling

Veel mensen hebben door schoonmaakmiddelen of weersinvloeden droge, ruwe, schrale handen of winterhanden, met zelfs de neiging tot kloven. Bij de intensief verzorgde paraffine behandeling verdwijnen de drogen handen als sneeuw voor de zon!

Hoe ziet een paraffine hand/voet behandeling er uit?

Allereerst worden uw handen/voeten gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de hand/voetcrème beter in de huid opgenomen worden. De handen worden met een verzorgende handcrème ingemasseerd en vervolgens worden de handen één voor één in het warme paraffine bad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De heerlijke warmte van de paraffine stimuleert de doorbloeding, het maakt de huid elastischer en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. De poriën gaan openstaan waardoor de werkstoffen van de handcrème en paraffine diep opgenomen worden in de huid.

Nadat de paraffine verwijderd is van de huid is er direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Na de behandeling zijn de handen/voeten en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. De handen zijn lekker warm en goed doorbloed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan!

De paraffine behandeling kan heerlijk tijdens uw gezichtsbehandeling zijn werk doen, maar kan ook los geboekt worden.

  • Paraffine behandeling €15,00
  • Paraffine behandeling tijdens gezichtsbehandeling €10,00

Hiernaast een filmpje van de paraffine pakking bij schoonheidssalon Beauty Feeling.

    Cart