Over mij

Mijn naam is Iris de Jong en ik ben gediplomeerd sportmasseur en allround schoonheidsspecialist. Dit is mijn passie en mijn beroep in één. De opleiding schoonheidsspecialist heb ik gevolgd op het Albeda College in Rotterdam. Ook ben ik aangesloten bij de branche organisatie Anbos. Een Anbos schoonheidsspecialist staat voor personaliteit, kwaliteit en vakkennis. Dit is daarom ook waar u alleen bij een Anbos gecertificeerde schoonheidsspecialist de acne behandelingen vergoed krijgt.

Naast mijn afgeronde opleidingen als schoonheidsspecialist en nu al vele ervaringen, blijf ik constant in ontwikkeling. Regelmatig ben ik cursussen en opleidingen aan het volgen om mijn kennis te verbreden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Ik kan u beloven dat ik mezelf altijd 100% inzet om u een geweldige beleving in mijn salon te geven.

In mijn sfeervolle schoonheidssalon beoefen ik mijn vak met veel plezier. Ik vind het fijn om met mensen te werken en ervoor te zorgen dat zij er verzorgd uitzien en zich goed en zelfverzekerd voelen. Ik ben erg netjes en nauwkeurig.

DOOR HEERLIJKE BEHANDELINGEN MET PROFESSIONELE PRODUCTEN ZORG IK VOOR DE IDEALE BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEEST.

Uw wensen staan bij mij voorop. Samen met mijn kennis komen we tot een juiste beleving. Tijdens de analyse wordt in overleg met u de behandeling en producten uitgekozen. Geheel naar uw wensen en behoeften.
Door heerlijke behandelingen met professionele producten zorg ik voor de ideale balans tussen lichaam en geest. Geniet van de beleving van het moment voor uzelf. Ik streef naar resultaat en welbevinden van u, zoals de naam Beauty Feeling al aangeeft.

    Cart